Ondernemende Kartrekker Mooie Boules (Eindhoven)

Functieomschrijving

MOOIE BOULES ZOEKT EEN ONDERNEMENDE KARTREKKER IN EINDHOVEN


Eten, boulen en borrelen in de allereerste jeu de boules-foodhallen van Nederland. Mooie Boules is een speeltuin voor groepen vrienden, familie en collega’s. Mooie Boules heeft locaties in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Haarlem en Eindhoven en blijft groeien.
Mooie Boules Eindhoven

Vorig jaar 13 maart 2020 zouden we met een groot openingsfeest vieren dat een nieuwe Mooie Boules bar in Eindhoven zou openen. Na 2 maanden verbouwen en renoveren hadden we de Connaisseur op de Kleine Berg 12 omgetoverd tot een heuse speeltuin voor volwassenen met sterke partners zoals Ron Blaauw en Swinckels. Helaas, we weten waarom, ging dat feest toen (nog) niet door. In de zomer van 2020 hebben we wel nog onze deuren kunnen openen en dat smaakt naar meer! De potentie is enorm en we kijken enorm uit om deze bar (zie: hier) te laten knallen op het moment dat het weer kan en mag.


Functievereisten

Wie wij zoeken? 

Belangrijkste: Jij bent ondernemend en pakt vanuit deze mindset de teugels vast. Je benadert de zaak écht alsof deze van jou is,  hierin krijg je dan ook de ruimte en liberté om dit je kindje te maken. Wat voor ons hierin belangrijk is, misschien wel essentieel, is  dat jij het lokale gezicht wordt voor deze locatie en hieruit ook je energie haalt. Hiernaast zoeken wij iemand die zich happy voelt  bij: 

• Na een periode van lockdown de tent weer alive & kicking krijgen; 

• De zaak operationeel runnen; 

• Bedrijfsleider(s) aannemen & sturen & motiveren; 

• Barpersoneel aannemen & sturen & motiveren; 

• Op de vloer aanwezig zijn en zelf ook ingeroosterd staan indien nodig; 

• Commerciële kansen spotten & realiseren 

• Centraal communicatiepunt tussen lokale- en centrale team zijn; 

• Lokale partnerships opzetten en behouden; 


Wat krijg je hiervoor terug? 

Nou stiekem zeiden we het eigenlijk al, maar dit is een geweldige kans om samen met een gemotiveerd en gespecialiseerd team een  onderneming te runnen. Hier komen verschillende beloningen bij kijken (niet alleen financieel). Je kunt via deze weg vooral je footprint  achterlaten binnen een groeiende organisatie! Als de match na verloop van tijd perfect blijkt te zijn, dan staan wij op termijn open voor daadwerkelijke ingroei en participatie. 


Hoe werken we? 

Het centrale team zit op kantoor in Amsterdam en vanuit hier staan wij in nauw contact met onze vestigingen en collega's. Het huidige  centrale Mooie Boules team biedt ondersteuning op Strategie & Business, Inbound sales & Marketing, Operatie en Backoffice. Omdat  wij het belangrijk vinden om samen te werken met lokale kartrekkers is hierin goede communicatie très importante! Je staat er  allesbehalve alleen voor. Zo werken wij met directe lijnen en word je overal in ondersteund, losgelaten, gehoord, maar soms ook  gemanaged. Wij doen dit door vaak persoonlijk overleg te plegen en actief mee te werken op locatie.  


Lijkt het je leuk om de Mooie Boules Eindhoven kar te trekken? 

Stuur dan je CV en korte motivatie naar info@aimforthemoon.com.


À bientôt!